Saturday, May 1, 2010

Bucks - Hawks

Uzun bir nadas doneminden sonra dun TV karsisina kurulup Bucks-Hawks macini hem de Bucks'un 3-2 onde oldugunun sonradan farkina vararak izledim:
*Ridnour Seattle'da draft edildiginde saclari feslegen gibiydi. O donem Kaan Kural "Ridnour NBA'de tutunmak istiyorsa o saclari keserek ise baslamali" demisti. Ridnour saclari kesti de hala NBA'de tutunamadi. Biraz da mental galiba..
*Atlanta Hawks bu tempoyla ve tek adamin top surup digerlerinin izledigi set hucumlariyla oynamaya devam ederse erken tatile cikabilir.
*Stackhouse BJK'yi sampiyonluga tasir. Futbol takimi canim, basket degil.
*2.quarterin basinda Delfino pick-n-roll oynarken hakem duduk caldi ve Zaza steps diye sevinerek karsi sahaya kosmaya basladi. Halbuki hakem hucum faul verdi. Alemsin.. Biraz da oyununa birseyler koymaya calissan, onunde Varejao gibi bi model var.
*Bogut cok cirkin adam. Takim elbisesi de yakismamis, cik, olmamis. Pembe sana yakisir aslanim.
*Delfino on fire!
*Bucks cok fazla bos sut kaciriyor, mac sonunda ararlar bunlari, hahaha..
*Ersan yas grubu icerisinde gereginden fazla yetenekli ama hic ilerleme gostermiyor. 2 yil once de sadece sut atip ribaund aliyordu. Biraz post oynamayi ogrense?
*Salmons cok underrated oyuncu. Ozellikle Joe Johnson'in all-star yapildigi bir organizasyonda. Sacramento'dan beri uzerine koyuyor da neden o forma hep disarida birader?
*Bu macin playoff maci olduguna inanmak zor. En iyisi saclarimi kaziyayim, Bucks soyunma odasina onde gidiyor.
*Yanlis mi goruyorum yoksa Bucks 15 sayi geriye dusmus ve 3. quarterda hala sayi atamamis mi?
*Bucks bu quarter sadece 9 sayi atti ve kulup rekorunu kirdi. Onceki rekorlari 2004'te 10 sayi attiklari Detroit maciymis. O maci da izlemistim bak, Detroit tum mac tam saha baski yapmisti. Larry Brown gunleri, saygilar hocam..
*BJK'da Ibrahim Uzulmez ne ise Bucks'ta Kurt Thomas o.
*Scott Skiles'tan harika college kocu olur. Adamda sadece disiplin var, NBA oyuncularinda ters tepiyor.
*Ben basketboldan biraz anliyorsam Bucks bu maci alir, hahhahahaha.
*Delfino'yu evlatlik edinmeye karar verdim. Veya soyle soyliyeyim, Delfino'ya seve seve evlatlik giderim.
*Crawford mac topunu aksam eve gotursun.
*NBA playofflari les gibi geciyor, uzun zamandir bu kadar sikilmamistim..
Sevgiler..
Edit: Bucks 3. quarter 9 sayi degil, 11 sayi atmis, duzeltme icin tesekkurler. Bir de yakin zamanda da bu kadar cok sikildigimi hatirladim; gecen cuma 3 NBA playoff macini izlerken.

No comments: