Saturday, January 15, 2011

d.i.v.o.r.c.e.

"I do want a child at some point. I feel like I need to fulfill the genetic paradigm, the destiny of it all"

demisti Ryan Reynolds, Scarlett Johansson ile Eylul 2008'de baslayan evliliginin akibeti hakkindaki bir soruya cevap verirken. Ilginctir, Amerikan basininin bu birliktelik icin ongordugu sure sadece 2 yildi. Ongoruler gercek oldu: Aralik 2010'da Ryan Reynolds Los Angeles'ta bosanma islemlerini baslatti (Scarlett'i Sandra Bullock ile aldattigi iddia ediliyor). Tony Parker'in eski takim arkadasi Brent Barry'nin karisi Erin Barry ile olan kacamagini aciga cikaran TMZ'de ikiliye ait soyle bi aciklama yayinlandi:

"After long and careful consideration on both our parts, we've decided to end our marriage. We entered our relationship with love and it's with love and kindness we leave it. While privacy isn't expected, it's certainly appreciated."

Parker-Longoria ayriliginda da benzer aciklamalar yapildigi icin sasirtici bir durum yok. Garipsedigim kisim Reynolds'in takip eden aciklamasi:

"Scarlett was the best part of my life, though having a family was a few years down the road."

Simdi bu adama Scarlett'i aldattigi icin laflar hazirlayanlar olacaktir, derin bi nefes alanlar cikacaktir, sanki simdi sanslari olacagini zanneden kimi bekarlarin yuzu gulmeye baslayacaktir. Ben sadece susuyorum.. yuzumde pis bi tebessumle.

Bir diger ayrilik haberinin oyunculari da maalesef Michael C. Hall ve Jennifer Carpenter oldu. Dexter'da abi-kiz kardesi, gercek hayatta kari-kocayi oynayan ikilinin yeni rolleri exhusband-exwife olacak. Yine TMZ haberine gore Michael C. Hall, Dexter'in 5. sezonu icin oyuncu kadrosuna dahil edilen Julia Stiles ile aldatmis Jennifer Carpenter'i. Dexter vesilesiyle Michael C. Hall'i artik ailemden bi birey olarak gordugum icin kirildim kendisine. Su 2 haberin kesisim kumesindeki veri de ilginc: zemin musaitse erkek aldatiyor arkadas.

2 comments:

alsakal said...

hobilerin degismis gibi. walmart'ta magazin dergileri yuzde on indirimli. haberin olsun :)

Armağan said...

Julia Stiles diyorum ben :)