Thursday, October 8, 2009

Kısa kısa...

Memphis Grizzlies guardı Allen Iverson sol dizinde (hamstring) kas yırtılması nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Geçen hafta kamp esnasında sakatlanmış.

Greg Oden Blazers'ın Kings'i Salı günü 98-86 mağlup ettiği maçta 18 sayı 9 rebound ile takımı sırtladı. İki takımın da preseasondaki bu ilk maçında Blazers'in en skorer ismi LaMarcus Aldridge (20).

Trevor Ariza takımının Spurs'u 99-85 mağlup ettiği maçta attığı 9 sayı ile Rockets kariyerine başlamış oldu. Carl Landry 19 sayı ile takımının en skorer ismi oldu. Bildiğiniz gibi Rockets uzun bir süre iki All-Star'ından yoksun devam edecek lige.

Son çeyrekte 23 sayılık farkın 5 sayıya inmesiyle hafif tutuşsa da 76ers Raptors karşısında 107-98'Lik bir galibiyet elde etti.  Louis Williams 17 sayı, Andre Iguodala ise 15 sayı 8 assist ile galibiyetin mimarları oldu.

Bu sezonun sakatlık gibi bir problemle karşılaşılmazsa en çok dikkat çekecek ikilisi LeBron James ve Shaquille O’Neal Cavaliers'ın Bobcats'i 92-87 yendiği maçta ilk kez takım arkadaşı olarak sahaya çıktılar. Maç boyunca gösterdikleri uyum dikkat çekiciydi. Bench'deki oyuncuların çökmekte zorlanıp zorlanmadığı hala muamma. Araştırıyoruz :)

Gilbert Arenas'ın 24 dakika oyunda kalmasına rağmen 10 assist bulduğu (insan mısın?) maçta Washington Wizards Memphis Grizzlies'İ 101-92 mağlup etti.

Salı günü oynanan maçta çaylak James Johnson'ın buzzerbeater ı ile Chicago Bulls Utah Jazz'ı 102-101 mağlup etti. Johnson 18 sayı ile galibiyete önemli katkıda bulundu.

No comments: