Sunday, October 4, 2009

Uygundur...



Simdi PES'te sacmaliklar var eyvallah diyorsun, BJK yonetimindeki sacmaliklara tamam diyorsun, futbolcu hakemi itiyor olabilir diyorsun, Bobo'nun sola, Daum'un geri, GS capalarinin yana oynamasina normal diyorsun, e be birader bu Bilo'yu neden begenmiyorsun?

Tamam Turbulent sacmaligi abartildi. E adam asker selami yaparak gol krali oldu, sonra ayni selamda aglarken duygu somurusu deyip neden kiro buluyorsun? Adam elbette kiro olacak, futbolcu bu, ne olacakti? Stavrum diye bir akademisyen vardi BJK'de ne halta yaradi? Bir keresinde var ya, hic unutmam 2 gol birden atmisti (biri poposuyla), vay be dedik atabiliyormus! Bir boka yaramadigi gibi, caaanim 9 numerolu formayi zapteyledi bir kac ay.

Hep dusunurum Terim su anda ne dusunuyor, ne yapiyor da maclar gelince sacmaliyor diye. Yani para yemek disinda ne yapiyor bu adamlar? Denizli misal; tamam yanlis yapar falan da bos vakitlerinde ne dusunur? Soldan Ibrahim'in Bobo'yu kacirdigini mi? Bos mu geciriyorlar zamanlarini? Futbolcu ne yapar ne eder? Tanidigim bir kisi sadece kizlari goturuyor (Super Lig'de hatta 3 buyuklerden birinde oynuyor, hem de ilk 11'de yaaa) Ama yani demez mi bi topcu, misal ben capayim, bu isi de iyi yapan Viera var, Essien var. Bir oturup izleyim neyi nasil yapiyorlar, ne dogrusu bu isin. Soruyorum bu topcular ve onlari yonetenler su anda ne yapiyor?

Sozu uzattim cunku soyleyecegim basit. Sen vitrindeysen bir imzan olacak. Begenilsin, begenilmesin bir ozelligin olacak. Ersun Yanal'in Yugoslav faulu taktigi gibi. Diyecegim o ki, bu Bulent oturmus dusunmus, demis basarisiz herkes APS yollaniyor (eskiden UPS mi vardi gozum). Yeri saglam ama karakterli cocuk, koymus kafaya birakacak. Kazaninca birakiyor. Rahmetli Kazim Kanat buna dikkat'i kocaman harflerle yazardi. Kazaninca birakan antrenor, DIKKAT! Skor degil sporu izleyen hoca. Ve bunu gozumuze de sokuyor, aferin dedim. Siradan olmadi. Aferin Bulent. Yarin yonetimin israriyla geri donmezsen ayakta alkisima devam edecegim. Yine bir Anadolu takimi calistiracaksin, daha otesi imkansiz, ama ben seni Ertugrul'u izledigim gibi hep izleyecegim (bu arada Saglam'in orijinalligi de efendiligi, dikkat).

No comments: