Wednesday, October 21, 2009

Magic Fights: Episode 2

Mumtaz basinimizda pek yer etmedi ama voodoo buyucusu Pepe'yi hatirlarsin belki. 2-3 hafta once Real Madrid'e bir mektup gondermis ve Ronaldo'nun sakatlanmasi icin buyu yaptigini iddia etmisti. Madrid kulubu icin artik rutinlesmis bir durumdu bu; ayni Pepe 2003'te Davey Becks, Esteban Cambiasso, Ronaldo (sisko olan) ve asistan coach Carlos Queiroz'a voodoo yaptigini, 2006'da da Raul, Cannavaro, Sergio Ramos ve Iker Casillas'i hedef aldigini soylemisti. Entresan olmadigini soyledim, ama 2003 ve 2006'dakilerin aksine Ronaldo bu mektubun iletildigi hafta sakatlandi. Madrid yine de voodoo mektuplarini pek umursamamis, zaten vakit kaybetmeden Ispanyol gazetesi El Mundo'ya devretmisler. Muhtamelen maksat matrak malzemesi olmasini saglamakti, ama bazi cevreler bu hadiseyi cok ciddiye aldi ve harekete gectiler.

Ilk olarak 'kaderin buyucusu' lakapli Portekizli Fernando Nogueira on plana cikti ve Pepe'nin voodoosunu kirmak icin gorevlendirildigini (yani parayla tutuldugunu, anla iste, kimse hayrina iyilik yapmiyor) soyledi. Bu cikisin akabinde Ronaldo'nun sakatligi gecmedi ve daha kotusu Nogueira Pepe'yi fena kizdirdi. Birkac gun sonra Real Madrid'e bir zarf daha ulasti; Pepe buyusunu kirma calismalari devam ettigi taktirde Ronaldo'nun futbol hayatini bitirecek voodoo buyusunun yolda oldugunu soyluyordu. Piyasada garip bir caresizlik sessizligi hakim olmustu ki yardima Perulu Samanlar Birligi kostu. Pazartesi gunu bir grup Perulu Saman, Lima'daki Ispanyol elciliginin onunde toplandilar ve Ronaldo'nun uzerindeki buyuyu kaldirmak icin sahip olduklarina inandiklari deluzyon guclerini kullandilar. Degisik degisik rutinler, 1-2 fotografi koydum yazinin devamina. Yani Samanlar da muvaffak olmazsa yuh artik, baksana birader garip garip metal aletler, kiliclar.. hatta adamlardan biri boynuna olu hayvan asmis..

O degil de Pepe'ye para yatiran Nereida Gallardo olmasin, gectigimiz haftalarda eski erkek arkadasi Ronaldo'ya devil's kiss gondermisti ya hani.. Veya Kaka??


No comments: