Monday, October 5, 2009

Ne bekliyordun?

Maçı canlı izleyemedim. Ama üç aşağı beş yukarı sahada neler olduğunu tahmin edebiliyorum. Gollerin dakikalarına bakınca da takımın golü bulamadığında moral ve kontrolünü kaybettiği açık. Bunun ilacı Rijkaard'da (olmalı). Bir bakıma iyi oldu diyeceğim ( Polyanna muhabbeti yapma hemen dur).. Rijkaard'ın spor basınımızın ilkeli (!) tutumuna ısınması açısından bu puan kayıpları iyi.. Milliyet'in haber başlığı "Portakal'ın suyu çıktı". Geçen hafta da 7'de yemedi idi..

Son olarak diyeceğim o ki Fenerbahçeli dostlar zaten orada burada dalgalarını geçiyor, buraya yazmazsak çok bir şey kaybetmeyiz :)

1. Şu ana kadar ortalama üç gole yakın bir seri tutturmuştu takım, istikrarımızı koruduk.
2. Sarı Lacivertli ilk engelde takım dağıldı.

10. haftayı heyecanla bekliyoruz..




4 comments:

alsakal said...

ama rijkaard muhabire lafi gommus. nonda ve baros yanyana oynamadi da gol yollarinda tek forvet diye mi sikinti cekiyorsunuz diye sormuslar. 3er 5er atarken de tek forvettik neden hic sormadin bunlari demis :))

ustunkar said...

Muhabirler yüzsüz abi.. dememiş mi herif o zaman oynadıklarınız ciddi rakipler değildi diye? sezon başından beri aynı terane.. o değil de 10. hafta Kadıköy çok acı olur bu şekilde giderse..

alsakal said...

blogumuzda (simdilik) FB'li yazar olmadigindan kanaryadan bihaberiz gibi bir yanlisa dusulmesin. ben her hafta izliyorum ve tahminimce 10. hafta GS icin cok da aci olmayabilir. bu hafta sehir disinda olacagim ancak sonraki haftadan itibaren FB yazisi da yazayim. ancak yeri gelmisken; FB gol atmada GS'den cok zorlaniyor. Savunmasi da cok iyi degil. Ancak renkli bir kardosu var; takimimda olsa dert sahibi yapacak ama su anda izlemekten muthis keyif aldigim bir Kazim misal. Boyle sut cikarilmaz arkadas. Sonra Alex kim ne derse desin "muhtesem" bir oyuncu. Ve Emre cok iyi is yapiyor, cok calisiyor. Cenesi de calisiyor elbette, o ayri. Volkan gitgide iyi kaleci oluyor. Ama savunma ve kanat zaaflari cok FB'nin. o mac 2-2 biter :)

ustunkar said...

Bence de üst olur ama Fener'in üstte olmasından o kadar korkuyorum ki :)