Monday, September 14, 2009

David Neck-ham

Hemen belirteyim başlık bana değil Sun'a ait. Free Kick'leri haricinde futbol adına zevcesinin tribünde yer aldığı maçlarda göz zevkine bulunduğu katkı dışında bir katkısı olmayan Beckham Yeni Dünya'da çirkefliğin kitabını yazmaya devam ediyor ( nereden geldiyse aklıma 11 Ekim 2003 Türkiye - İngiltere maçında Alpay ile kaçırdığı penaltı sonrası kapışması ve Alpay'ın Beckham'a İngilizce yukarda allah var demesi geldi :).

Dallas'ın Galaxy'e 6-3 tıkadığı maçta sinirlerine hakim olamayan Beckham bir pozisyon sonrasında Daniel Hernandez'in boğazına sarılmış. Bu sezon daha önce de bir vukuatı bulunduğundan ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor.


Acilen futbolculuğu bırakıp modelliğe ya da iyi yaptığı başka bir mesleğe geçmesini dilediğim bu kazma arkadaş hakkında kral topçu, güzel insan, alkolden ve karı kızdan kariyeri boyunca vazgeçmeyen Manu'nun gerçek efsane 7 numarası George Best'in ( RIP - onun hakkında ayrı bir yazı yazıcam) yaptığı yorum ile yazıyı noktalıyorum:

"He (Beckham) cannot kick with his left foot, he cannot head a ball, he cannot tackle and he doesn't score many goals. Apart from that he's all right."

No comments: