Tuesday, September 8, 2009

Yilin en guzel haberi...

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'e alternatif bulundu. Siyah-beyazlı muhalefet, başkan adaylığı için Murat Aksu'da karar kıldı.

Yaklaşan 2010 kongresi için çalışmalarını sürdüren muhalefetin adayı olarak gösterilen Aksu'nun, Ramazan Bayramı'nın ardından resmi açıklamayı yapacağı öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in ilk döneminde asbaşkan olarak görev alan Murat Aksu daha sonra istifa ederek Demirören Yönetimi'nden ayrılmıştı. Bir süre kendi işleriyle ilgilenen Aksu, camia içinden
gelen yoğun baskılar sonucu başkanlık için çalışmalarına başladığı belirtildi. Siyah - beyazlı camianın önde gelen isimlerinden Süleyman Seba ve Hikmet Çetin'in yanı sıra birçok önemli ismin de desteklemesi beklenen Murat Aksu'nun liste çalışmalarına şimdiden başladığı öğrenildi. Geçen kongrede tek başına aday olan Yıldırım Demirören'in karşısına rakip olarak çıkacak Murat Aksu'nun listesinde siyah - beyazlı camianın ileri gelen isimlerinin yer alacağı finansal kaynaklarını da bulduğu öğrenildi. Başkanlık teklifinin ilk olarak Hikmet Çetin'e yapıldığı, bu öneriyi götürenler arasında Murat Aksu'nun da bulunduğu, ancak Çetin'in buna sıcak bakmadığı ifade edildi. Bunun üzerine Aksu devreye sokuldu ve aday bulundu.

2 comments:

verne said...

simdi bjklilar baslamistir "gelen giden aratmasin beyler" diye.. demiroren yuzunden beyin amc.klamasi geciriyoruz, fazla yadirgamam.

o degil de murat aksu kim oglum :), devletimi arkamiza almaya calisiyoruz, hayir sahada pek olacak gibi degil, bari masada kazanalim mi oldu felsefemiz. sanki esas mesele kurumsallasmak, devletin futbola yaptigi sarkintiliga sahit olunca, bana hala tuncay ozilhan tek care gibi geliyor. butun camia bu adami ikna edemiyorsak zaten ha tupcu ha aksu ha kalkavan ne farkeder be dostum.

alsakal said...

umut fakirin ekmegi. belki kendi paraciklari yeten bir zengindir, kim bilir? demiroren yonetiminden istifa ettigine gore, bir umut var...