Wednesday, September 16, 2009

Gök-çek git artık..

Hayatımın 5 senesini heba ettiğim Ankara günlerim şükürler olsun 3 Temmuz itibariyle son buldu ama Gökçek nefretinin bünyeden kazınması zaman alacak. Sayesinde Pınar Madran ile duş almışlığım var ( gerçi cilde çok iyi geliyor, dikkat!)
Belediye başkanlığı'nda gösterdiği üst düzey performansı Ankaraspor onursal başkanlığında da devam ettiren Gökçek sayesinde Ankaraspor artık bir alt ligde mücadele edecek:

**********************************
Ankaraspor'un aynı ligde mücadele ettiği Ankaragücü Kulübü ile arasındaki ilişkinin, sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olması nedeniyle, TFF Statüsü'nün 18. ve 76. maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı'nın 17. maddesine aykırılıktan dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 45/1. maddesi uyarınca, konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler de dikkate alınarak takdiren bir alt lige düşürülmesine karar verdi.

**********************************
 
Artık Ankaralıların önemli bir bölümü yanında Ankarasporlu futbolcuların önemli bir bölümü de sana beddua ediyor Melih Bey. Bakalım hanedanın ne kadar sürecek? Senden tek isteğim "babası ne ki kendi ne olsun" oğlunu da al çekti çekti çek çektir git!
 
"kendisini topun ağzında görmek istiyoruz böyle" Bir vatandaş

No comments: