Tuesday, September 1, 2009

NO NERDS!!

Dayanamiyorum artik oglum. Zaten hergun universite sinirlarinda zihinsel olarak yipratiyorlar - eyvallah onlarin bolgesi, ama simdi de kafami toplayacagim yegane yer olan spor salonunda kontrolsuz hareketleriyle fiziksel hasar vermeye basladilar. Yok mu birader bir rubik kup veya satranc turnuvasi cevrenizde. Git kol saatini ve gozlugunu orada tak. Hayir herseye tez-antitez-sentez diye yaklasiyorsun da basketbolda saha cizgilerinin oyuna dahil oldugunu kime anlatiyorsun. Ulen bu sporun oyun kurali yok mu, okusana! Cuma aksamlari salon bariz size tahsil edilmis, o zaman takilsana! Kimlerle sidik yaristiriyorsun, bi baksana!!

2 comments:

alsakal said...

peki bunun ingilizcesini ona orada anlatabildin mi :) hos sen anlatabilsen de anlamazlar o baska...

senin benim harun erdenayvari turnikelerimize steps diyen bu zihniyet icin oyun bir ezberdir.. ezberi bozan hareketler ihlaldir... mesela turnike hizli yuruyup yapilan atistir.. tanimi budur.. adim sayisi muhim degildir.. ornek mi?

http://www.youtube.com/watch?v=jfh2Wjq4WJs

burada sorgulanmasi gereken hakemin bunu nasil kacirdigi degildir.. posey garnett dahil hic bir celtics'linin de bunun steps oldugunu anlayacak oyun bilgisine sahip olmamasidir... sahada bir Turk olsa, misal Emre Belozoglu, bu pozisyon sonrasi kesin hakemi memesiyle durtmustu...

alsakal said...

bu sekil travel'lara girince tabii pietrus'u anmamak olmaz...

http://www.youtube.com/watch?v=3Sjf2xCUmm0

bu pozisyon joey crawford'un gozunden kaciyor, dikkat!