Sunday, September 27, 2009

Ultraslan Alpaslan




1 sene olmuş. Mekanı cennet değilse olaya bakışım değişir. Öyle bir insan..

Maç içinse yazılacak pek bir şey yok. Caner formsuz da olsa o varsa kadroda Hakan Balta'yı oynatamıyorsan bir sebeple, onu oynatacaksın solda. Uğur'u oynatacaksan sağda oynatacaksın. Sabri kadrodaysa tribüne göndereceksin. Özetle bu. Sadece koşuyor diye oynatıyorsan at al abi kadroya. Hem daha iyi koşar hem daha ucuz. Arada çim biçme derdinden de kurtarırsın bonus. En azından bir katkısı olur.

Maçla ilgili not düşmek istediğim bir iki nokta var. Birincisi Keita'nın ilk goldeki asisti.. Rakip savunma hata yaptı falan tamam da arkadaşım o nasıl bir top hakimiyetidir? Ben o kadar hızlı koşabilsem ayaklarıma hakim olamam adam topu ayağına yapıştırmış koşturuyor sanki.. İkincisi Arda'ya biraz şut çalıştırılsın. Tamam boş adam gördüğü anda iğne deliğinden falan geçirip adrese teslim ediyor. Ama uzaktan tehlikeli şut atamadığı sürece "oyunun kaderini değiştiren adam" etiketini üzerine yapıştıramaz.. Bak Sabri'ye o öyle mi?

Bir de nereden bulursunuz bilmem ama maç sonunda Leo Franco ile Digiturk'un komedi spikerinin röportajını bir izleyin derim. Ben koltuktan düşeyazdım. Sorulardan biri şuydu: (adam telefonla konuşurken zorla canlı yayına çıkardılar. ailesiyle konuştuğu öğrenildi) "şimdi röportajdan sonra karısını arayıp ne söyleyecek maçla ilgili?"

1 comment:

alsakal said...

Franco saglam kucumsedi spikeri zaten. Spikerin tum sorulari yersizdi, "gol icin ne diyecek"... Adam kibarca gulumsedi ama herhalde asil gulumseme pantolonunun icinde bir yerlerde oldu. Favorim Youla roportajiydi, umarim onu youtube'a koyarlar. Keita'ya "GEL KANKA!" diyor kameralar onune, yok ceza veriyor kulup deyince "GEL BEN ODERIM CEZANI!" diye usteliyor :)